Micro Cementvloer

Micro Cementvloer is de stoere vloer met een strakke of ruwe betonlook uitstraling. Verkrijgbaar in verschillende grijstinten.

Micro Cement is zeer geschikt om te laten aanbrengen op een vloer of wand. Het is zelfs geschikt om op je keukenblad te laten smeren. Er wordt een dunne laag aangebracht op de wand of vloer, die bijna niet te onderscheiden is van echt beton. De vloer kan vlak worden opgezet waardoor er bijna geen kleurschakeringen ontstaan. Zijn meer kleurschakeringen gewenst dan kan de vloer ruwer opgezet worden. Als laatste handeling wordt Micro Cement afgelakt met een sterke beschermende lak.

 

Deze ambachtelijk aan te brengen vloer is zeer duurzaam, slijtvast en geschikt voor op een vloer met vloerverwarming. Voordat een Micro Cementvlooer wordt aangebracht op een vloer met vloerverarming moet de vloerverwarming zijn opgestart en afgebouwd. Meer weten? Zie vloerverwarming.

Dankzij de laklaag kan de vloer tegen een stootje. Micro Cement is normaal te reinigen met behulp van een stofzuiger of een vochtige doek. Let wel op dat het juiste schoonmaakmiddel wordt gebruikt.

Micro Cement op keukenblad

Schouw van Micro Cement

Micro Cement op je vloer of wand?

Vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via:

Bel 033 2540200