onderhoud van vloeren

Het onderhoud van een vloer is van groot belang voor het behoud van een mooie en leefbare vloer. Verschillende factoren spelen hierbij een rol. Een profielmat of schoonloopmat houdt het meeste vuil en vocht tegen. Plaats bij deuren zowel binnen als buiten een mat in een afmeting passend bij de functie van het gebouw.

Voor bijna alle vloeren geldt dat je vloer beschermt is tegen krassen met behulp van vloerbeschermers onder, stoelen, kasten en tafels. Vloerbeschermers zijn bij ons te verkrijgen in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Ook voor buisframe stoelen hebben wij verschillende vloerbeschermers en plaats de juiste wielen onder bureaustoelen. Meer weten? Neem contact met ons op of kijk op https://smits-vloeregalisatie.scratchnomore.nl. Hier kunnen ook de juiste beschermers voor vloeren worden besteld.

 

De levensduur van een vloer wordt verlengt wanneer het juiste onderhoud wordt gebruikt tijdens het reinigen van de vloer. Elke vloer heeft zijn eigen passende onderhoud nodig. Gebruik bij intensief reinigen van de vloer het schoonmaakmiddel dat geschikt is voor de vloer. Bij gebruik van een verkeerd onderhoudsmiddel kunnen vlekken of een pikkende laag ontstaan. Het kan ook zijn dat de vloer sneller vuil aantrekt. Last van extreem vuil of hardnekkige vlekken op de vloer. Wij kunnen de vloer professioneel laten reinigen.

Mocht het niet helemaal duidelijk zijn welk onderhoudsmiddel geschikt is voor de vloer of zijn er andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Het juiste onderhoud voor je nieuwe vloer?

Stel je vraag via het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via:

Bel 033 2540200