egaliseren ondervloeren

Het egaliseren van een ondervloer is bepalend voor een blijvend goede vloer!

Egaliseren van de ondervloer is één van de belangrijkste onderdelen van ons vak. Wij weten als geen ander dat het egaliseren van een ondervloer geen standaard werk is. Een sterke, egale ondervloer is immers de basis voor de uiteindelijke vloer. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat een woning- of projectstoffeerder, parketteur, tegelzetter of aannemer verwacht van een ondervloer.

Of het nu gaat om het egaliseren van een toiletruimte van een vierkante meter of bijvoorbeeld honderden vierkante meters in een fabriekshal, bloemenveiling of kantoor, wij hebben de benodigde apparatuur en kennis in huis om deze klussen op een correcte en professionele wijze uit te voeren.

 

Met name in de zakelijke markt wordt er veel aandacht besteed aan een goede ondervloer. Maar ook voor particulieren is het van belang om de ondervloer goed onder de loep te laten nemen door een deskundige, voordat de uiteindelijke vloer wordt geplaatst. Het is niet altijd met het blote oog te zien of een ondervloer voldoet aan de gestelde eisen voor het aanbrengen van de gekozen vloer.

Wij egaliseren vloeren met een egalisatielaag variërend van 2 mm tot enkele cm’s dik. Ook voor het egaliseren van een zandcementvloer, anhydrietvloer, houten vloer of een stenen vloer, draaien wij onze handen niet om.

Wij werken veel samen met Smits Stoffering als het gaat om de afwerking van een vloer. Voor het leggen van PVC vloeren, tapijt, Marmoleum en rubber kan rechtstreeks contact worden opgenomen met Smits Stoffering

Egaliseren bij particuliere klant

Heftruck geschikt egaliseren

Kantoorverdieping egaliseren

Egaliseren over vloertegels

Je nieuwe vloer op een strakke ondergrond?

Vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via:

BEL 033 254 02 00