Renoveren Ondervloeren

Tijdens het verwijderen van de bestaande vloer kan de ondervloer dusdanig beschadigd raken dat er oneffenheden of gaten ontstaan in de ondervloer. Wij kunnen uw ondervloer dusdanig renoveren dat deze geschikt is voor het infrezen van vloerverwarming of het geschikt maken voor verdere afwerking.

Met name in de zakelijke markt veel aandacht besteed aan een goede ondervloer. Maar ook voor particulieren is het van belang om, voordat de uiteindelijke vloer gelegd wordt, de ondervloer goed onder de loep te laten nemen door een deskundige. Het is niet altijd met het blote oog te zien of een ondervloer voldoet aan de gestelde eisen voor het aanbrengen van de gekozen vloer.

 

 

 

Bij bijzondere of risicovolle ondervloeren werken wij nauw samen met de leverancier van de uiteindelijke zichtvloer, zodat het beoogde resultaat altijd gerealiseerd kan worden.

Ook het renoveren van een zandcementvloer, anhydrietvloer, houten vloer of een stenen vloer is geen probleem voor ons. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat een woning- of projectstoffeerder, parketteur, tegelzetter of aannemer verwacht van een ondervloer.

Wij werken veel samen met Smits Stoffering als het gaat om de afwerking van een vloer. Voor het leggen van PVC vloeren, tapijt, Marmoleum en rubber kan rechtstreeks contact worden opgenomen met Smits Stoffering

Renoveren particuliere klant

Renoveren vloer kantoorpand

Je nieuwe vloer op een strakke ondergrond?

Vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via:

Bel 033 2540200