Vloerverwarming

Wij regelen voor jou het infrezen van vloerverwarming en het dichtzetten van de ingefreesde leidingen. Hierna egaliseren we de vloer zodat deze gebruiksklaar is voor je uiteindelijke vloer. Op een vloer waarin vloerverwarming is geplaatst kun je PVC, vinyl, rubber, Marmoleum, BetonDesign, een gietvloer of tapijt laten aanbrengen.

OPSTOOKPROTOCOL

Heb je vloerverwarming laten aanbrengen in je dekvloer dan kunnen er scheuren ontstaan door thermische lengteveranderingen. Het is daarom van belang dat het opstookprotocol voor je vloerverwarming wordt uitgevoerd. Met een opstookprotocol wordt bedoeld het opstarten en afbouwen van je vloerverwarming. Doe je dit niet dan kan de uiteindelijke afgewerkt vloer gaan scheuren of de beschadigingen aan je ondervloer gaan doortekenen in de afgewerkte vloer.

 

 

Wil je weten wat geldt voor jou vloer? Meer informatie vindt je onder andere in het document opstookprotcol. Heb je toch nog vragen of wil je zien welke vloeren er uiteindelijk op je vloer gelegd kunnen worden? Neem dan gerust contact met ons op of met Smits Stoffering in Nijkerkerveen

 

opstookprotocol vloerverwarming

Vloerverwarming in je vloer?

Vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via:

033 2540200