Gietvloer

Sterk, stoer, onderhoudsvriendelijk, kleur- en slijtvast, dat is een gietvloer!

Een gietvloer kan in elke gewenste kleur gemaakt worden. Neem de gewenste kleur mee naar onze winkel en we gieten de vloer in de gewenste kleur. Een gietvloer kan ook bestaan uit twee gemengde kleuren. Het is dan altijd een verrassing hoe de uiteindelijke vloer eruit komt te zien. Voor een speels effect kunnen we ook flakes in de vloer strooien. Ook mogelijk, een accent aanbrengen in een gietvloer door verschillende kleurvlakken te aanbrengen.

Het mooie van een gietvloer is dat er een eigen stempel op gedrukt kan worden. Letterlijk kan er een geprint folie worden aangebracht op de gietvloer voordat deze wordt afgelakt met een beschermende lak. Zo kan het logo van een bedrijf op de werkvloer geplaatst worden of een kinderkamer opgevrolijkt worden met speelse prints.

 

We hebben al aangegeven dat een gietvloer sterk en kleurvast is. Dit zijn grote voordelen van deze vloer. Meestal wordt ook gedacht dat het een gietvloer zeer gladde vloer is. Dat valt reuze mee. Mocht de vloer toch te glad zijn, omdat er bijvoorbeeld voor gekozen is om een gietvloer in een badkamer of keuken aan te brengen, dan kan de vloer worden voorzien van een antisliplaag. Door het mengen van kwartszand in de gietvloer wordt het oppervlak van de vloer ruwer en ontstaat er een antisliplaag.

Een gietvloer is zeer geschikt voor op een vloer waarin vloerverwarming is aangebracht. Dankzij de dunne laag die we aanbrengen wordt de warmte van de vloerverwarming snel doorgevoerd naar de leefruimte. Voordat we een gietvloer kunnen aanbrengen op een vloer met vloerverarming moet de vloerverwarming zijn opgestart en afgebouwd. Meer weten? Zie vloerverwarming.

Gietvloer toilet en kantine

Gietvloer basisschool

Op zoek naar een gietvloer?

Vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via:

Bel 033 2540200