Vloer verwijderen

De basis van een goede vloer is een perfecte ondervloer. Een ondervloer waar geen oude tapijtresten, banen Marmoleum of andere afwerkvloeren op zitten. Op een schone kale ondervloer kan de uiteindelijke vloer het beste worden aangebracht en de kwaliteit van de uiteindelijke vloer blijft behouden. Bestaande vloeren moeten dus verwijderd worden voordat de nieuwe vloer wordt aangebracht.

Er is echter een uitzondering. Een tegelvloer die volledig verlijmd ligt op een stabiele ondervloer kan blijven liggen. Deze zal geen problemen geven. Wel is het raadzaam om de tegelvloer te egaliseren voordat er een andere vloer op gelegd wordt.

De meeste bestaande vloerafwerkingen moeten dus verwijderd worden voordat er een nieuwe vloer kan worden aangebracht. Sommige vloeren zijn moeilijk te verwijderen omdat ze heel dun zijn of goed vastgemaakt zijn aan de ondervloer. Wij kunnen dan de bestaande vloerafwerking verwijderen.

Zowel tapijt, vinyl, Marmoleum, PVC, rubber als laminaat kunnen we verwijderen. Met behulp van onze sloopmachine wordt de bestaande vloer vrij snel verwijderd. Uiteraard ruimen wij het afval op en laten de vloer schoon achter. Mochten er na het verwijderen beschadigingen ontstaan aan de ondervloer dan kunnen wij de ondervloer renoveren. Door een vloer te egaliseren is uw vloer weer geschikt voor verdere afwerking.

 

 

Je nieuwe vloer op een strakke ondergrond?

Vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via:

BEL 033 254 02 00